24/03/2020
Coronavirus – labor and other relations
30/04/2019
SLOVAKIA OFFICE Parking
01/11/2018
(Slovensky) Zápis konečných užívateľov výhod aj do obchodného registra
12/10/2016
(Slovensky) NOVÁ FORMA PODNIKANIA – Európska spoločnosť (SE)
14/08/2014
Business formájában az európai részvénytársaság (SE)

Company profile

A SLOVAKIA OFFICE SE azért került megalapításra, hogy professzionális, komplex adminisztratív szolgáltatásokat nyújtson a szlovák és külföldi ügyfelek számára értelmes árakon. A szakértő munkatársak csoportja maximális diszkréciót és megbízhatóságot biztosít a szolgáltatásaink nyújtása során. A filozófiánk a maximális komfort bebiztosítása az ügyfél számára és a nyújtott szolgáltatások megfelelő ára.

A SLOVAKIA OFFICE SE a szlovák illetve pozsonyi piacon a legalacsonyabb végárakon kínálja minden szolgáltatását. A szolgáltatásokhoz nem számítunk semmilyen regisztrációs vagy más további díjakat.

Minden szükséges okmányt Szlovák, Angol és Német nyelven készítünk el. Ugyanezeken a nyelveken is beszélnek a SLOVAKIA OFFICE SE nevü társaságunk munkatársai.

Szeretne elkezdeni vállalkozni a Szlovák Köztársaságban, és az elért nyereségből csak 20 %-os jövedelemadót fizetni? Vállaljuk a kereskedelmi társaságok komplex kezelését, adó- és jogi tanácsadást közvetítünk. Az ügyfeleink számára képviseletet biztosítunk minden hivatallal szemben a Szlovák Köztársaságban.

Hol talál meg minket

SLOVAKIA OFFICE SE.
ülés:                                                                                                                          Vajanského nábrežie 5, 811 02
Bratislava, Szlovák Köztársaság


Newsletter

Szeretné, hogy megkapja a
legfrissebb híreket e-mailben?